Ciocârlie

PUBLICITATE Sursa imaginii

Păsărească (Alauda arvensis) este o specie de pasăre mică. Skylark se reproduce în cea mai mare parte a Europei și Asiei și în munții din nordul Africii. Este în principal rezident în vestul ariei sale, cu toate acestea, populațiile estice sunt mai migratoare, deplasându-se mai spre sud în timpul iernii. Chiar și în vestul mai blând al ariei sale, multe păsări se mută în zonele joase și pe coastă iarna.



Skylark are o lungime de 16-18 centimetri. Este o specie cu aspect plictisitor la sol, fiind în principal maro deasupra și mai palidă dedesubt. Alunele are o creastă scurtă și tocită pe cap, care poate fi ridicată și coborâtă.



În zbor, Skylark prezintă o coadă scurtă și aripi largi scurte. Coada și marginea posterioară a aripilor sunt mărginite de alb, care sunt vizibile atunci când pasărea zboară, însă nu dacă se îndreaptă spre observator. Lupul are picioare rezistente și petrece mult timp pe pământ, hrănind semințe, suplimentate cu insecte în sezonul de reproducere.

Skylark este o pasăre de teren agricol deschis și de landană, cunoscută în toată gama sa pentru cântecul masculului, care este livrat în zbor planat de la înălțimi de 50 până la 100 de metri. Melodia durează în general 2 - 3 minute, cu toate acestea, tinde să dureze mai mult mai târziu în sezon. Alunele masculine are aripi mai late decât femela. Această adaptare pentru un zbor în plan mai eficient poate să fi evoluat datorită preferințelor femelelor pentru bărbații care planează și cântă pentru perioade mai lungi.

spaniel terrier mix temperament

Lupul face un cuib de iarbă pe sol, ascuns printre vegetație. În general, cuiburile sunt foarte greu de găsit. În iunie sunt depuse aproximativ 3 până la 6 ouă. Un al doilea sau al treilea puiet poate fi început mai târziu în an. Ouăle sunt galbene / albe, cu pete maronii / violete, în principal la capătul mare.

Numărul Skylark a scăzut în ultimii 30 de ani, așa cum a fost stabilit de recensământul comun al păsărilor, început la începutul anilor 1960 de către British Trust for Ornithology. Acum există doar 10% din numărul care era prezent acum 30 de ani. RSPB (Societatea Regală pentru Protecția Păsărilor) a arătat că acest declin masiv se datorează în principal modificărilor practicilor agricole și doar parțial datorită pesticidelor. În trecut, cerealele erau plantate primăvara, cultivate în timpul verii și recoltate la începutul toamnei. Cerealele sunt acum plantate toamna, crescute iarna și sunt recoltate la începutul verii. Câmpurile cultivate în timpul iernii sunt mult prea dense în timpul verii, pentru ca Skylark să poată merge și a alerga între tulpini de grâu pentru a-și găsi hrana.

Fermierii sunt acum încurajați și plătiți pentru menținerea biodiversității și pot obține câteva puncte către recompensele financiare ale DEFRA (Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale) de intrare la nivel de intrare pentru îmbunătățirea habitatului pentru Skylarks.